top of page

Maksutonta lyhytterapiaa ke 28.8.-2.10. klo 13-16

Sami Rekola tarjoaa Pumpussa maksutonta lyhytterapiaa syksyn aikana. 'Walk in' -muodossa tarjottava terapia on kertaluontoista matalan kynnyksen mielenterveysapua ja selkeytystä oman elämän suunnan valintoihin.


Et tarvitse ajanvarausta eikä tietojasi tallenneta mihinkään - voit vain kävellä ovesta sisään vastaanottoaikana. 

Vastaanotto on osa Sami Rekolan lyhytterapeuttiopintojen loppuvaiheen asiakasharjoittelua. Samilla on taustaa ryhmäpedagogina ja laajemmin hyvinvointialalla toimimisesta.


Ajankohta: Keskiviikkoisin 28.8. - 2.10. kello 13-16

Hinta: Ilmainen

Kesto: 45 min 


Jos paikalla on saapuessasi täyttä, Pumpun ovesta löytyy tieto seuraavasta vapaasta kellonajasta. Terapian toteutusta muokataan tarpeen mukaan. Jos kysyntää ilmenee runsaasti, päivystämään on mahdollista lisätä toinen opiskelijakollega.


Samin tarkempi kuvaus tarjoamastaan terapiamallista:


  • Tarjoamani apu on ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Voit saapua yhden selkeän ongelman kanssa tai voimme lähteä setvimään monimutkaisempaa kysymysten verkostoa. 

  • Ratkaisukeskeinen terapia lähtee siitä, että kuuntelen sinua ja sitä mikä sinulle on merkityksellistä, peilaan sen takaisin sinulle ja autan sinua tarttumaan toimeen. Käynnin lopuksi annan yleensä jonkin pienen kotitehtävän, joka auttaa sinua kohti itse määrittelemääsi tavoitetta. 

  • Ratkaisukeskeisyys ei tarkoita sitä, että minulla terapeuttina olisi sinulle valmiita ratkaisuja. Niiden sijaan minulla on tutkitusti toimivia välineitä, joiden avulla voit selkiyttää ajatuksiasi ja liikkua kohti sitä, mitä pidät elämässäsi juuri tällä hetkellä tärkeänä. Surun keskellä tämä voi tarkoittaa sitä miten selvitä päivä kerrallaan eteenpäin. Oman elämän suuntaa pohtiessa taasen sitä, mikä olisi seuraava pieni askel kohti tavoitettasi. 

  • Ratkaisukeskeisen lyhytterapian opintoni ovat loppusuoralla ja nämä asiakaskohtaamiset ovat osa koulutukseeni kuuluvaa asiakasharjoittelua.

  • Olen kiinnostunut lähialueeni palveluiden monipuolistamisesta, mielenterveyspalveluiden saavutettavuudesta ja luovasta tavasta nähdä maailma. Olen työskennellyt monin tavoin ihmisten kanssa vuodesta 2008: opetusalalla, sosiaalialalla, taiteen ja kulttuurin parissa, ryhmiä ohjaten ja yksilöitä kohdaten, aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähdäten.




Commentaires


bottom of page